Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 16.
Tel.:+3620 / 974-89-22 
Email: frabato99@gmail.com

Fogyó hold
Aktuális holdfázis

Fogyó holdA szerelmi mágiák veszélyeiről beszélgettünk a tv2 Mokka adásában, mert rengeteg leírást, receptet, okosságot lehet a neten fellelni....

Elmondtam hát - már amennyire lehetőségem adódott erre - mit gondolok erről.

Demcsák Zsuzsa megrökönyödve halott most először a menstruációs vérmágiáról ami szintén fellelhető a neten... Zsuzsa azt is nagy érdeklődéssel konstatálta, hogy engem is már többször kerestek fel férfiak azzal a kérésükkel, hogy őt szeretnék magukhoz kötni kisebb-hosszabb időre...

Az adás után szinte folyamatosan csöngött a telefonom, rengeteg kérdés merült fel ebben a témában, ezért szeretném összefoglalni írásban is a véleményem:

Számtalan teljes, és tudatosan csak fél információt közlő szerelmi mágia leírást lehet az interneten találni manapság. És rengeteg olyan mágust és boszorkányt is fellelhetünk a neten böngészve, akik minden csodaszép dolgot ígérnek, csak éppen teljesen beazonosíthatatlanok, nem vállalják fel kilétüket, vagy egy teljesen más kinézettel bújnak el a virtuális világban. 

Ami biztos, hogy a szerelmi mágiára ősidők óta van és lesz is igény!

Sokan nem hisznek a mágiában, majd bekövetkezik az életükben egy olyan kezelhetetlen esemény, amikor már mindent kipróbálva ennek az okkult tudásnak a csodáját élveznék. Legjobb esetben a baráti köréből valaki ajánl neki valakit, akit felkeres mágia igényével, vagy a neten szörfölve próbálja megtalálni a legegyszerűbb, a legolcsóbb, de tuti biztos sikerrel járó, kettejükre személyre készített  titkos receptet...NEM!

Nem lehet bárkinek bármilyen rituálét eszközölnie, bármennyire is összetört a szíve! Sőt, rengeteg veszélyt is rejthet, a "csináld magad" mágia!

Én is csak ritkán osztok meg itt, nyilvánosan mágia leírást, de arra mindig tudatosan figyelek, hogy azok olyan rituálék, receptek legyenek, melyekkel soha, senki ne legyen képes se magára se másra karmikus blokkot tenni! 

Ami persze nem azt jelenti, hogy csak gyenge kis sikertelenségre született mágiák lennének ezen írásaim, mert azt mindenkinek tudnia kell, hogy a hit, és az elme csoda dolgokat képes bevonzani, megteremteni, pláne ha a megfelelő segítőkkel dolgozunk együtt, a legjobb alkalmakkor!

Kérdésed van?

Keress meg bátran!

Telefonszám: 06-20-974-89-22
Email: frabato99@gmail.com