10 MILLIÓSZOROS NAP és BLUE MOON egy napon!


Blue Moon is ritkán van, egy 10 milliószoros teremtő nappal együtt még ritkábban lesz a jövőben! Ezzel a teremtő gyertyamágiával viszont hosszú időre bebiztosíthatod magad és javaid gyarapodását! 

Ne maradj le erről az exklúzív lehetőségről te se! Mert bár minden évben, a 4 tízmilliószoros nap közül az első kettő alkalom, az mindig 1-1 telehold idejére esik, de nem minden évben van ám Blue Moon! És hogy ez a 2 csodás teremtő energia 1 ugyanazon a napon egyesüljön…na az már valóban tuti exklúzív!  Tehát ha az első két időponton abban az évben nincs telihold, egy korábbi év listáját találtad mag. A harmadik teremtő nap újhold után négy nappal, a negyedik pedig telihold után hét nappal van.

 tizmilliószoros nap és blue moon teremtő mágiája frabato

 

Miért és mire tudod a 10 milliószoros napok alkalmát kihasználni?

 •  Terheid, hibáid, botlásaid, vétkeid feloldására ez az egyik legsikeresebb nap, szabadulj meg béklyóidtól! 
 • Már ébredéskor teremts lelkedben békét és harmóniát!
 • Indítsd a reggeled egy  mágikus kávéval,  és kérd mindazt, amire csak vágysz: szerelmet, boldogságot, békét, örömet, egészséget, gazdagságot, sikert
 • Az egész napod ebben a tudatban teljen, maradj mindvégig pozitív és ne hagyd hogy kibillentsen ebből bármi vagy bárki!

FIGYELEM: Ez egy teremtő nap! Csakis úgy teremts, hogy azzal másoknak NE ÁRTS! Mert tudd, hogy nem csak a jó energiák hatása hatványozódik, hanem a rosszé is, és VISSZACSAPÓDIK Rád!

 

Mi is az a Blue Moon, azaz Kék Hold:

Azért páratlan és ritka esemény ez, mert nincs minden évben, 2-3 évente alakul így bolygóink állása. Ennek a nem hétköznapi eseménynek 2 definíciója is van:

 • Egy csillagászati szezonban a 4. Teljes Hold
 • Ha egy hónapban 2-szer van Telehold, akkor a második Holdtöltét nevezik így.

A Blue Moon kék színű?

Nem, nem kék színű a Hold ekkor sem! Nevét viszont nagyon ritkán valóban kéknek látszik a Hold, ekkor egy bizonyos méretű porszemcséknek a jelenlétének a légkörben köszönhető ez a látvány.

 

Blue Moon alkalmak aszerint, hogy 1 csillagászati szezonban ekkor van a 4. Telehold:

 • 2019. május 18.
 • 2021. augusztus 22.
 • 2024. augusztus 19.

 

Blue Moon alkalmak aszerint, hogy 2 Telehold van 1 hónapban : 

 • 2016. május 21.
 • 2018. január 31. 
 • 2018. március 31.
 • 2020. október 31.

 

Ezzel a teremtő gyertyamágia rituáléval pedig igazán egyedivé teheted ezt a csodás telehold napot!

teremtő gyertya mágia frabato

 

A rituáléd időpontját úgy válaszd meg, hogy még jóval a Hold beteljesedése előtt tudd elkezdeni, hisz kalkulálnod kell a gyertyák égési idejével. Ha a gyertyák teljes leégése átér Holdtölte utánra, az nem gond. A legjobb választás Blue Moon idején, ha az egyik kék, a másik piros, és a harmadik fehér. Ha nincs lehetőséged beszerezni színes gyertyákat, akkor mind három legyen fehér!

Hangolódj rá a mágiádra a szokásos, saját módodon. Relaxálj, gyújts füstölőt, hallgass zenét – a lényeg az, hogy olyan körülményt teremts a rituálédhoz, amiben jól és erősnek érzed magad, amikor senki és semmi nem tud megzavarni téged. Fokozott figyelemmel legyél a helyszín kiválasztásában is, hisz tűzzel fogsz dolgozni! 

 

Felállított oltárodra helyezd el a gyertyákat, és:

A kék (vagy fehér) gyertyába vésd bele a neved.

A piros (vagy fehér) gyertyába vésd bele a célod.

A fehér gyertyába pedig annak az embernek a nevét vésd, aki inspirál e célod elérésében.

Szándékodat erősítsd meg annyira, hogy semmi ne rázhassa meg!  

Ha úgy érzed, teljesen sikerült arra a szintre jutnod mentálisan, hogy kizártad a körülötted lévő valóságot, és minden sejteddel szándékod valósággá válására tudsz összpontosítani, akkor:

Gyújtsd meg a gyertyát, melyen neved van, és mondd: ” Ez a gyertya szenvedéllyel ég, és ezzel a céllal (ide helyettesítsd be a célodat) “

Gyújtsd meg a gyertyát, melyen célod van, és mondd: ” Ez a gyertya fényesen és erősen ég, hogy megvilágítsa célomat 

Gyújtsd meg inspirációs gyertyádat és mondd:” Ez a gyertya az inspiráció és kiteljesedés lángjával égjen, gyújtsa meg bennem a szenvedély lángját, hogy elérhessem célomat! “

Hunyd be a szemed, és képzeld el a célodhoz vezető utat, melyen a téged inspiráló személy kísér el.

Hagyd, hogy a gyertyák maguktól leégjenek! 

Ha úgy érzed, sikerült mindent jól csinálnod, akkor most se feledkezz meg megköszönni Istene(i)dnek, segítőidnek támogatásukat!

 

 

 

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Írta: Frabato