2015 április havi napjaid a számmisztika szerint


Ezek a napok lesznek a szerencse és szerencsétlen napjaid 2015 április heteiben számmisztika szerint! Így védd magad, és hozd ki a lehető legtöbbet ebből a hónapból is!

Április havi horoszkóp előrejelzésedet ezzel a táblázattal kiegészítve, a lehetőségek tárháza! Csak rajtad áll, hogy élsz e vele… Nyomtasd ki, tartsd mindig magadnál, vagy az okos telefonod noteszébe írd be előre, és persze már 1 nappal korábban értesítsen is, hogy tutira kivédhesd a balszerencsét!

Használd ki 2015 április havi szerencsés napjaid:

amikor a legjobb lehetőségeiddel kalkulálhatsz, sokkal kedvezőbb alkalmak lehetnek pl. az első randidhoz, egy új kapcsolat kezdeményezéséhez, egy romantikus kiránduláshoz, elköteleződéshez, de még a lelki társaddal ~ ikerlángoddal is nagyobb eséllyel találkozhatsz. Egy fontos szerződés aláírásához, vagy a megnyugtató bocsánatkéréshez is jobb dátumok!

És még ezeknek a kedvező napoknak a sikeressége is tovább fokozható, ha a szerelmed, üzleti partnered, családtagjaid horoszkópjegye szerinti kedvező napokkal is kalkulálsz!

Különösen ezeken a napokon ne feledkezz meg magadról, és tegyél is magadért valami igazán fontosat, valami szívednek lelkednek kellőt, finomat, jót, boszisat, szeretnivalót! 

 

Írd felül 2015 április napjaiban rejlő számmisztikai titkait, használd a mágiát! Hogyan? Segítek:

Ezentúl nem kell elkeseredned a szerencsétlen, kedvezőtlen dátumok láttán, még akkor sem kell beparáznod, ha épp életed legfontosabb napjának tervezted el korábban azt! 

  • Használd ki – és ráadásul még élvezni is fogod – a mágikus fűszerek erejét, indítsd a reggeleket  Jó napom lesz kávéval  vagy egy isteni finom  forró csokoládéval ! A nap folyamán és este is segítségedre lesznek. 
  • Kedvezőtlen napjaidon fogyassz védelmező, energizáló mágikus levendulás limonádét, ami pluszz még egészséges és finom is!
  • Vedd magadhoz ezeken a napokon amuletted, talizmánod, és hidd el, általa mindenre képes vagy! (persze csak akkor, ha ezeket betartod!!) 
  • Tartsd magadnál  horoszkópjegyed kristályát, vagy akár az aktuális hónap védelmi kristályát is választhatod!
  • Akár a testeden is elrejthetsz védelmi szimbólumokat, mandalákat!
  • Keltsd fel magadra a figyelmet  vágykeltő bájolajjal!
  • Szabadulj meg mások rosszindulatától, irígységétől!
  • Használd a  szerelmi mágia erejét!
  • Kérd Istene(i)d segítségét védelmi gyertyamágiával bármikor, amikor csak szükségét érzed!

 

2015 április havi napjaid számmisztika szerint:2015 április havi szerencse napok, szerencsétlen napok, kedvező napok, kedvezőtlen napok számmisztika szerintCsodás napokat!

 

 

Ha az oldalamon feliratkozol a hírlevélre, kedvező és kedvezőtlen napjaidat még a blogbejegyzés előtt, elsőként megtudhatod! A hírlevelet a jobb oldalon található boríték ikonra kattintva kérheted, úgy, hogy beírod a neved, és az e-mail címed.

 

 

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Írta: Frabato