A horoszkópjegyek szerelmi kompatibilitása, a hosszútávú párkapcsolat esélyei


A hosszútávú párkapcsolat lehetősége persze nem ennyire egyértelmű de mindenképp szempont, hogy a pár horoszkópjegyeikben rejlő titkok kiegészítik vagy kiontják szerelmüket!

Minden horoszkópjegynek van olyan párja, akivel tökéletes párost alkotnak az ágyban és együtt – egymásban a sexben teljesednek ki, de a sexuális vágyaik kielégítésén kívül semmi másban képtelenek egy hullámhosszon élni a mindennapi életet.

Mert bizony csak a tökéletes sexnél valamivel több kell egy hosszútávú párkapcsolathoz! 

Vajon a Te kapcsolatod egy gőzölgő tűz-víz párosítás, vagy egy érzéki föld-levegő? Nézd meg, melyik jegy számodra a legtökéletesebb pár, ha az érzéki élvezetekről van szó. Ha az érdekel, mennyire passzoltok egymáshoz az élet más területein, akkor ebből a

Ha szeretnéd tudni, milyen horoszkóp jegyek illenek hozzád, mennyire passzoltok a pároddal, ez a szerelmi táblázat a segítségedre lesz. Ez természetesen csak általános megfelelőség. Ha személyre szabottan kíváncsi vagy, mennyire illetek egymáshoz, jelentkezz be hozzám: 06/20-974-89-22 vagy frabato99@gmail.com ! Ha arra is kíváncsi vagy, hogyan passzoltok egymáshoz pároddal az ágyban, akkor kattints ide.

 

Kattints a képre a nagyításhoz!

Szerelmi-tablazat/

Címkék: ,

Írta: Frabato