Hogyan teheted amuletted, talizmánod mágikus erejét magadévá?

Hogyan teheted amuletted, talizmánod mágikus erejét magadévá?

A mágia eszköztárának leggyakoribb darabjai az amulettek és a talizmánok.

Azokat a tárgyakat, amelyek tulajdonosuk védelmét szolgálják, amuletteknek nevezik.

Ez a mágikus védelem a leggyakrabban a szemmel verés elhárítására, pletykák megakadályozására, rontás kivédésére és minden ártó szellemek, démonok, ördögi erők elijesztésére, távoltartására használható.

A talizmánok pedig olyan mágikus tárgyak, amelyek bizonyos célok elérését, dolgok bekövetkezését, anyagi javak megszerzését hivatottak elősegíteni.

Az amuletteket, de főleg a talizmánokat csak egy ember birtokolhatja, csak Te, mások ha csak meg is érintik, veszítenek erejükből! Ha ez megtörténik, meg kell tisztítanod őket!

Tulajdonodba kerülése után egy felszentelési rítussal, birtokbavételi szertartással hatásosabbá teheted ezeket a mágikus segítőket.

Aki elég kreatív, maga is elkészítheti ezeket a szimbólumokat. Elkészülte után, illetve megvásárlásakor pedig egy alapos tisztítás után vedd fel úgy, hogy érintkezzen testeddel, bőröddel, de mindenképp a ruha alatt maradjon. Azért, hogy Te általad töltődjön fel az.

Tedd magadévá amuletted, talizmánod! Elárulom neked, hogy hogyan is:

  • Összehangolódás után karcold mágikus tárgyadba saját szigillumodat.
  • Helyezd magad elé, és koncentrálj erősen a mágikus tárgyadra!
  • Szorítsd a kezedbe, képzeld el vágyaidat, terveidet, céljaidat, melyeket amuletted segítségével el akarsz érni. Ha jól csinálod, akkor akaratod szinte belevésődik a tárgyba és a tudatodba is, elindítva ezzel az ősi erők mindenre képes hatalmát.
  • A várt eredmény persze nem holnapra fog teljesülni!
  • Viseld minden nap a medálodat, amulettedet, de éjszakára mindig vedd le.

Töltsd fel amuletted, talizmánod!

Bizonyos időnként érdemes feltölteni védelmezőid, pláne ha nagy szükségét érzed a segítségüknek. Ennek alkalmát a holdfázishoz igazítsd. A Teleholdak hihetetlen mágikus erejét ne hagyd ki, mindig élj vele, és töltsd fel holdtölte napján amulettedet, talizmánodat, hogy teljes erejével szolgálhasson a következő 28 napban.

És ha igazán nagy segítségre van szükséged, akkor 2 hetente, tehát újholdkor és holdtöltekor tedd a Hold fényére védelmeződ feltöltődni!

Az amulettek, talizmánok tisztítása:

Ahogy már korábban írtam, ezt a személyes tárgyadat, csak Te érintheted, ne add kölcsön, ne hagyd, hogy bárki más fogdossa. Ha ez mégis megtörténik, tisztítsd meg!

Ennek egy egyszerű és olcsó kivitelezése, ha sót használsz.

Ehhez az időpontot szintén igazítsd a holdfázishoz, mert erre legalkalmasabb alkalom, az Újhold ideje. Ekkor tegyél egy tiszta csésze aljába jódozatlan természetes sót, -tengeri sót- és tedd a sóba az amulettedet, talizmánodat, majd még szórj sót a tetejére is, hogy teljesen ellepje. Pontosan Újhold napján, egész éjszakára hagyd így, és majd csak reggel vedd ki a csészéből. Ezt a sót pedig ásd el a földbe, ne használd fel újra!

Majd köszönd meg az Univerzumnak, Isten(eid)nek segítségét.

Shopping Basket