A mérleg jegy általános jellemzése – Frabato

Ismerd ki milyen a Mérleg jegy, hogy e jegy szülöttjével együtt töltött időd még boldogabb legyen és persze minél hosszabban tartó is! Te vagy Mérleg vagy ez az aszcendensed?

Használati útmutató magadhoz, kedvesedhez, főnöködhöz vagy egy számodra fontos szerettedhez!

  • az asztrológiai évkör hetedik jegye a Mérleg. Időszaka az őszi napéjegyenlőséggel kezdődik, ami szeptember 21-23-án áll be. De mivel a csillagjegyek kezdete és vége a Nap járásából adódóan évente néhány napon belül mozog, ezért ezek a dátumok nem fixek.
  • így ha szeptember 19-25 között születtél, akkor a Szűz-Mérleg váltójegy leírásból valóban magadra fogsz ismerni! Ha pedig október 19-25 között láttad meg a napvilágot, Mérleg-Skorpió váltójegy írásom lesz egy tükör a számodra.
  • elemed, levegő jegy
  • uralkodó planétád a római mitológia szépség- és szerelem Istennőjéről elnevezett Vénusz
  • fontos dolgok az életedben:- kapcsolatok,- kiegyenlítés,- mérlegelés,- harmónia,- kiegyensúlyozottság,- labilitás.
  • inspiráló színeid: a levegős színek, mint a szürkéskék, kékeszöld
  • kristályok, melyekkel befolyásolhatod a sorsod: jlapis lazuli, áde, fehér nemesopál, rózsakvarc
  • virágok, melyeket hálával fogadsz: illatos, elegáns virágok

Egy Mérleg hétköznapjai:

A szépérzék és a jó ízlés is szinte genetikailag kódolva van beléd, életed minden területén kibontakoznak. A harmónia és az egyensúly,- mint életfilozófiád – olyannyira fontosak a számodra, hogy folyamatosan ezek tökéletesítésén dolgozol, legyen szó a hétköznapi megjelenésedről, a munkádról vagy a kapcsolataidról.

Bármilyen társaságban hihetetlen könnyedséggel képes vagy jó benyomást tenni másokra, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudod, mit kell mondanod  másiknak, hogy fél perc alatt levedd a lábukról. Kedves, tapintatos, illemtudó vagy, miattad sosem kell szégyenkeznünk a barátaidnak.

A szépségipar nagy fogyasztója vagy, sok pénzt vagy képes kiegészítőkre, mint sminkcuccokra, ruhákra. És szívesen nézed meg magad majd minden utadba eső tükörben. Nehéz rád megharagudni, csak tökéletes szeretnél lenni. Más emberek olyanok neked, mint egy tükör, rajtuk keresztül látod önmagad, ezért hangol le nagyon minden negatív kritika vagy kellemetlen megjegyzés.

Diplomatikus, udvarias és tapintatos vagy, az agresszivitással, a harcias természettel nem tudsz mit kezdeni. Minden helyzetet próbálsz úgy igazítani, hogy minden résztvevőnek jó legyen. Ezért mondanak gyakran döntésképtelennek, mert pillanatról pillanatra mérlegelsz és folyamatosan igazodsz a másikhoz.

Kiváló művészi adottságokkal rendelkezel, tájékozott vagy, és ha valami komolyan érdekel, abban igazán belemerülsz.

Intellektuális alkat vagy, hatalmas igazságérzettel! És lusta is.

Képes vagy ügyesen kezelni kényes szituációkat, és beleállás helyett inkább elkerülöd a konfliktusokat. Még olyan helyzetekben is, amikor már mindenki elvesztené a fejét, pontosan tudod, mit kell mondanod, ahhoz, hogy időt nyerj, és hogy eltűnhess a színről.

És igen, eltűnés: abban mesterien jó vagy! Mert ha konfliktus van, a Mérlegnek se híre, se hamva. Mondhatnánk úgy is, hogy utálod a konfliktusokat, de úgy is, hogy lusta  vagy döntéseket hozni, nehogy mélységeiben kelljen szembesülnöd a problémákkal, ami felborítaná az egyensúlyod, életmeneted. Mert amiről nem tudsz, az nincs is! Talán ezért is tudsz diplomatikusan viselkedni.

Nem szívesen szakítasz meg kapcsolatokat, sőt, remek kapcsolati hálót tudsz kiépíteni, amiből rengeteg előnyt tudsz kovácsolni. De Mielőtt azt hinnénk rólad, hogy mindenhez képes jó pofát vágni, nem ,ez nem így van. Bűbájod mögött nagyfokú tudatosság és önkontroll van!

Viselkedésed hűvössé és rideggé tud változni, ahogy célba érsz. Hibáiddal általában tisztában vagy, nyilvánosan azonban nem szokásod beismerni ha hibáztál, de ha mégis képes vagy bocsánatot kérni, az óriási nagy erőfeszítés tőled.

Hivatás:

Ahol kibontakoztathatod művészi adottságaidat, szépérzékedet és harmóniateremtő képességedet, életed minden napján örömmel végzed! Ilyen területek pl. a divat világa, a lakberendezés, zene, tánc, a kozmetika… Diplomatikusságodat remekül kihasználva, karrieredet is szépen alakíthatod.

Egészség:

Legérzékenyebb szervednek a vesédet, és a hólyagodat említem meg, ezek azok a szervek, melyek az élet áramlásával és az emberi kapcslatokkal vannak összefüggésben. Ezekre az életfeladataidra tudsz rágörcsölni! Jó tanács: Figyelj a kellő mennyiségű vízfogyasztásra, az alkohol, a koffein és az erős gyógyszerek mérséklésére. Továbbá bőrproblémák és egyensúlyzavar is gyakori lehet a Mérlegeknél.

Szerelem:

Társas lény vagy, könnyen kötsz ismeretséget, olyan vagy aki egyedül képtelen meglenni. Szükségét érzed valakihez tartozni! Még ha nem is jön össze a boldog párkapcsolat számodra, akkor is abban maradsz, hogy tartozhass valakihez, mert ez adja számodra a biztonságot. Sok Mérleg válik olyannyira társfüggővé, úgy kötnek kompromisszumokat, hogy teljesen háttérbe szorítják saját érdekeit. Ha egy Mérleg szerelmes lesz, már máris az esküvőről álmodozik!

  • Megismerkedtél egy Mérleggel és kétségeid vannak, nem tudod hogy csak flörtölget veled, vagy akár komolyabb párkapcsolat is lehet köztetek? Kíváncsiságodra ez az írásom adhat választ, tudd meg most, hogy érdemes-e időt pazarolnod rá!
  • Ha nem csak a hétköznapjait szeretnéd meg tudni a Mérleg jegynek, akkor a havi és éves horoszkóp előrejelzéseim, illetve a hétvégi szerelmi horoszkópom adnak további fontos információt számodra!

Mikor és miért szerethető vagy kevésbé kedvelhető egy Mérleg?

Szerethető, mert:

  • vonzó és elbűvölő személyiség
  • kiáll a barátai mellett
  • szereti a társasági életet
  • igazságérzete erős
  • diplomatikus
  • képes a kompromisszumra
  • kifinomult az izlése
  • igyekszik bárki kedvébe járni
  • romantikus, szereti a randevúkat tökéletessé tenni

Kevésbé szerethető, akkor:

  • amikor az útjába eső összes tükörbe megnézi magát
  • amikor lustasága miatt az időre bízza a döntéseit
  • amikor szinészkedik, teljesen másnak játsza meg magát
  • amikor számítóan viselkedik
  • amikor: Épp hangulatváltozása van
Shopping Basket