Hogyan veszed észre, ha egy Szűz szerelmes?

Egy kis leírás arról, hogy milyen tüneteket produkál a szerelem egy Szűz nőnél/férfinál

A szűz jegy általános jellemzését itt olvashatod.

Általánosságban elmondható, hogy:
– a Szűz imád otthon lenni. Nem kedveli annyira a lármát és a váratlan eseményeket.
– szereti a gyerekeket, és ha megszületett a saját gyermeke, akkor a Szűz mindent a gyermek érdekében tesz.
– ha a Szűz társa megbetegszik, a leggondosabb ápolásban részesíti.
– a Szűz remek szakács, aki mindig figyel és hallgat a másikra – igaz, sokszor ellentmond, mert mindig mindent jobban tud.


A szerelmes Szűz NŐ ismérvei:

A mennyiség helyett nála a minőség a lényeg. Ha rátalál arra a partnerre, aki szívesen lustálkodik vele reggelente az ágyban, és tálcán hozza be a reggelit, akkor azt nem ereszti. Aki a szívébe szeretné lopni magát, annak választékosan kell beszélnie, műveltnek kell lennie, és természetesen kizárólag rá és szeretteire költheti a pénzét.

Gyakran előfordul, hogy olyasvalakibe lesz szerelmes, aki a munkájának kötelezte el magát, vagy aki valamilyen oknál fogva nem adhatja oda teljesen a szívét. Ezt ő nem veszi igazán zokon, mert a Szűz nő nem szereti, ha kedvese állandóan láb alatt van, s azt még inkább gyűlöli,ha dirigálnak neki.

Hódítási praktikái:

Szívesen megteszi az első lépést, a közeledés előtt azonban kikéri a barátai véleményét. Mindenkit meghallgat, de végül saját maga dönt. Azt teszi, amit az ösztönei diktálnak. Gyengéd, kedves, és van egy olyan oldala, amit ritkán látunk: szexis megjelenésével elcsavarhatja bárki fejét.

A szerelmes Szűz FÉRFI ismérvei:

A Szűz férfinál már nem annyira a minőség, mint inkább a mennyiség a lényeg. Könnyen elvarázsolható és könnyen hódít. Ismerkedő beszélgetésébe gyakran beleszövi, hogy bár ő Szűz férfi, teljesen másként viselkedik, mint ahogy azt az asztrológiai könyvek leírják.

A Szűz férfi igazán akkor lesz szerelmes, ha rátalált arra a személyre, aki tudja, hogy mit szeret a szexben. Ezt a nőt szívesen el is veszi feleségül.

Hódítási praktikái:

Gyakori, hogy a munkahelyén vagy munkája kapcsán esik szerelem. Sajátos humora, kedvessége, bája, valamint hamiskás, amolyan vetkőztető mosolya segíti ebben. És lehetetlen ellenállni neki.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen jegyek szülöttei közt keresd a párod, akkor nézd meg korábbi blogbejegyzésemet. 

Shopping Basket