A NYILAS jegy általános jellemzése – Frabato

Ismerd ki milyen a Nyilas jegy, hogy e jegy szülöttjével együtt töltött időd még boldogabb legyen és persze minél hosszabban tartó is! Vagy épp te születtél Nyilas jegyben, avagy ez az aszcendens jegyed? Használati útmutató magadhoz, kedvesedhez, főnöködhöz vagy egy számodra fontos szerettedhez! 

Megismerkedtél egy Nyilas jegyűvel, de nem tudod igazán, hogy számára csupán csak egy kaland a kapcsolatotok, vagy akár többet is kihozhattok ebből a felvillanásból?
A  szerelmes Nyilas  útmutatómból nemcsak hogy beazonosíthatod érzéseit, de akár még kedvére is tehetsz, ill. befolyásolhatod is újdonsült Bika partnered!

Nem tudod hogy az aszcendens jegyed Nyilas-e?

Érdemes pedig ezzel is tisztában lenned és nemcsak a saját, de a számodra fontos emberek aszcendens jegyét is tudnod, mert a 30. életévtől mindenkire az aszcendens jegyéből adódó jellemvonások válnak egyre dominánsabbá.

A Nyilas jegy asztrológiája:

Az asztrológiai évkör 9. jegye ez a csillagjegy.

Az általánosan meghatározott naptári időszaka november 21 – december 21 között van. Ezek a dátumok viszont nem fix adatok, mert minden csillagjegy kezdete és vége a Nap járásából adódóan évente néhány napon belül mozog:
* ezért ha november 17 – 22 között születtél a Kos és Bika jegy határán, a jegyek váltó napjaiban, akkor Te Skorpió – Nyilas jegy szülötte vagy
* lletve ha december 17 – 23 között láttad meg a napvilágot, akkor pedig Nyilas – Kos jegyű.
Születési Nyilas Nap jegyed: TŰZ elem
Befolyásoló Bolygód: A Jupiter
Mindennapjaid meghatározó kulcsszavak: az idealizmus, a hit, az értelem keresése, a széles látókör
Derűs, vidám egyéniség vagy, a környezeted kifejezetten kedvel téged.
A Nyilas jegy mottója: ENYÉM VAGY!

 

A Nyilas jegy segítői a mágia világában:

A természetes színeket kedveled leginkább te magad is ösztönösen, mint  hisz pont a lila  színek mágikus erejét tudod a leginkább a hasznodra fordítani!
A Bika jegy szülötteinek javasolt akár védelmi amulettként vagy  szerencsehozó talizmánként is használható kristályok : a türkiz, az ametiszt, a zafír
A tavaszi virágok és gyógynövények mágikus erejével tudsz a leginkább manipulálni.

Rezgéseid jól harmónizálnak az állatokkal! Csodás kapcsolatot tudsz kialakítani (NEMCSAK)  házi kedvencekkel. Mint pl.: kutya – juhászkutya, igásló, tehén, malac, galamb, katicabogár. És talán már Te is megfigyelted, hogy leginkább a nőstényekkel kerülsz szorosabb viszonyba, illetve a TŰZ jegyedet kiegészítő  csillagjegyben született állatokkal.

A Nyilas jegy jellemvonásairól – személyiségéről árulkodó jelek:

Bizonyos információk megszerzéséhez nincs is szükség semmi más eszközre, elég csak jól megvizsgálni a kezed. Épp ezen egyszerűsége és nagyszerűsége miatt is vált a tenyérelemzés nemcsak az önismeret, de még a tenyérjóslás egyik közkedvelt formájává is. Ennek ismeretében a karmikus életfeladatunk és a felvállalt jövőképünk mellett számtalan jellemvonás tudható meg önmagunkról, és bárki másról, akinek feltérképezhetjük kezeit.

Érdemes hát feltárni ezeket a rejtett titkokat is: kezeink formájából, hajlékonyságából, tenyerünk vonalaiból – szerelmi vonalából – az ujjaink és a körmök alakjából, ill. az ujjlenyomatunk tipusából!

Ilyen egy Nyilas jegy szülöttje a mindennapokban:

Azt tartják erről a jegyről, hogy tíz centivel mindig a föld felett jár. – És bizony, ez igaz is!
Az élet melletted tűz és lobogás, mindig előre tekintesz a boldog jövő felé, és keresed az élet nagy összefüggéseit. Mindig kell, hogy valamit célba vegyél! Cél nélkül olyanná leszel, mint a partra vetett hal. Ha megvan magad előtt a kitűzött célod, azt mindig, így vagy úgy, de profin véghezviszed, viszont ha valami számodra nem is lehet cél, akkor az ügyben teljes érdektelenségedet fejezed ki.

Fontos számodra az ismeretlen tudások magadévá tétele, szívesen tanulsz, beszélgetsz, szakmailag is magasabb képesítésre törekszel. Minden dologban a felsőbb értelmet keresed. Szívesen ásod bele magad az élet céljával, az örök boldogság megtalálásával foglalkozó témákba.

Vonzanak a kalandok, az idegen kultúrák, a nagy utazások. De az is jellemez, hogy hamar el is tudod veszteni az érdeklődések, és akkor ismét egy újabb kalandba vágsz bele. Életed folyamán mindig tele vagy nagyszabású tervekkel, álmokkal, távlati célokkal, de emiatt a hétköznapok gyakorlati apróságai felett simán elsiklik a figyelmed.
Lelkesedésed szinte irigylésre méltó, akár csak az optimista hozzáállásod.

Ezek a tulajdonságaid életed mélypontjain válnak csak igazán felbecsülhetetlenné. Személyiségedet nem tudják figyelmen kívül hagyni a környezetedben élők, sőt, képes vagy motiválni, inspirálni is másokat. Igazságérzeted nagyon fejlett, ha valakit méltánytalanság, megkülönböztetés ér, te maximálisan kiállsz mellette. Igyekszel mindig jót lenni, ami abból az atom erős meggyőződésedből fakad, miszerint amit te teszel, az mindig jó, és nehezen viseled, ha mások egyáltalán nem így gondolják.

Minden Nyilas jegyben született számára a tanulandó életfeladat: a mértékletesség megtanulása.
Túlzásokba esni számodra, az alaptermészeted java. Képes vagy eltúlozni, egekig magasztalni a saját képességeid, gondolataid. Tudálékoskodsz, osztod az észt, nagyképűvé leszel. Talán emiatt nehezen tudsz saját korlátaidon túllépni.

Remek humorérzéked van, olyannyira, hogy szívesen éled a saját életed is viccesen mintsem, hogy túl komolyan vedd azt. Ennek köszönhetően viszont nehéz téged komolyan venni. Mint minden tüzes jegy szülöttje, szeretsz a középpontban lenni, igazi társasági lény vagy, és nem is szeretsz egyedül lenni.

De ez nem is gyakran fordul elő veled, mert sokan keresik a társaságodat, tapasztalván, hogy kiváló beszélgető partner vagy, egy szellemi társ, és nem ijedsz meg a váratlan helyzetektől sem, könnyen feltalálod magad.

Az érzelmeid kimutatására nem fordítasz elegendő hangsúlyt, néha még annyit sem, mint amire egyébként képes lennél. Arra viszont igen csak képe vagy, hogy megjátszd magad, ami totál kényszeressé is válhat. Ennek a felszínes viselkedésednek a hátterében két ok lehet: nehezen tudsz alkalmazkodni, illetve a saját gyengeségedet akarod ezzel palástolni.

Bár sokan nem is gondolnák rólad, hogy féltékeny alkat vagy, pedig sajnos képes vagy mások boldogságára, tudására is irigykedni, de szerencsére nem vagy rosszindulatú.

Azok a hivatások és munka területek, ahol a Nyilas jegy szülöttei kiteljesedhetnek:
Külfölddel, utazással kapcsolatos területek, de a jog és a sport is közel áll hozzád.  sőt a filozófus is. Pl. külkereskedő, utazásszervező, exportőr, jogász, ügyvéd.

A Nyilas jegy egészségügyileg rizikós testrészei:

Legérzékenyebb szerved a májad, továbbá a csípőd és a combjaid a gyenge pontjaid, ami a belső tervezéssel, mozgékonysággal van összefüggésben. Mindenféle életmódbeli túlzást igyekezz kerülni, az a súlyodra is jótékony hatással lesz. Már csak azért is, mert szervezeted anyagcsere folyamataira fokozottan figyelned kell.

A Nyilas jegy testét – lelkét harmonizáló sportok:

A csapatjátékok, a jóga, a tai-chi, és az erősportok is. 

Miért szerethető egy Nyilas jegyű, és mikor küldenéd el a fenébe?

Szerethető a Nyilas, mert:

* a bajban mindig lehet rá számítani
* nagy az igazságérzete
* képes tanulni a hibáiból
* lelkesedése másokra is átragad
* együttérző, szeret másokért cselekedni, közösségi ember
* optimista
* minden helyzetből kivágja magát
* jó a humorérzéke, szórakoztató
* jóindulatú
* tiszteli mások szabadságát

És kevésbé szerethető egy Nyilas, akkor:

* amikor önfejű, és a középpontba teszi magát
* amikor felszínesen, színpadiasan viselkedik
* amikor tudálékoskodik, nagyképű, osztja az észt
* amikor saját céljai érdekében átlép másokon
* rögeszmésen képes ragaszkodni megszokásokhoz
* amikor elragadják az ideáljai, elveszti a valóságérzetét
* amikor tojik rád, mert más jobban lekötötte a figyelmét

A Nyilas jegy és a sex:

Hogy melyik horoszkópjegy passzol leginkább a Nyilas jegy szexualitásához? Tippelj! És én is elárulom a véleményemet, azt hogy melyik jegy is a tökéletes párja az ágyban a Nyilas jegy szexuális étvágya  alapján.

A Nyilas jegy szerelmi kompatibilitása, hosszútávú párkapcsolata más csillagjegyekkel:

Az alap jellem – és személyiségi vonásai szerint, az optimista és kalandvágyó Nyilashoz egy olyan partner illik, aki megérti és el is tudja fogadni, hogy e jegy szülöttjét időnként szabadon kell engedni!

A tűz elemű Nyilas jegy és Nyilas aszcendens szülöttje, szintén a tűz jegyekkel jön ki a leginkább: az Oroszlánnal és a Kossal, Talán pont azért, mert mindannyiótok számára szinte a legfontosabb a függetlenség megélése. A többi jegy sajnos kevésbé tudja megérteni vagy elfogadni ezt, és bizony előbb utóbb ez konfliktusokhoz vezet. A hosszútávú párkapcsolat lehetősége persze nem függhet csupán egyetlen közös jellemzőn, de mindenképp szempont egy Bika ideális párkapcsolatához, hogy párja praktikus gondolkozású, türelmes, természetbe járó és elhalmozza szeretetével nap mint nap!

A Nyilas jegy és a szerelem:

A szerelemről meglehetősen idealisztikus elképzeléseid vannak, és ennek az ideálnak csak kevesen tudnak megfelelni. Igényled a szabadságot, ezért a párkapcsolatban is jókora mozgásteret követelsz magadnak. Továbbá fontos, hogy közös legyen a kitűzött cél és hasonló legyen a partnered habitusa, legyen humora, akire fel tudsz nézni, aki a föld közelében tud tartani. És persze foglalkoztassa őt is a sport, a művészetek és örömét lelje az utazásokban.

Shopping Basket