Hogyan veszed észre, ha egy Ikrek szerelmes?

Az ikrek jegy általános jellemzéséről egy korábbi blogbejegyzésben már olvashattál, így most elárulom neked, milyen a szerelmes ikrek férfi és nő.

 A szerelmes Ikrek FÉRFI ismérvei:

Ebben az érzelmi állapotban egy ellenállhatatlan életenergia áramlik belőle, és még a beszédstílusa is megváltozik ilyenkor, még jobban bánik a szavakkal, és sikeresen vesz le a lábáról egyszerre több nőt is. Sokat poénkodik, és sokkal érzékibb. Az Ikrek férfinak a szerelme egyben a legjobb barátja is.

Olyan nőt kíván magának, aki szellemi érdeklődésben is a partnere, de mindig kész arra is, hogy ha úgy hozza az élet, környezetet változtasson.

A szerelemben egy angyalt keres, aki türelmes, gyengéd és erős, aki az ő gyermetegségeit, hangulatváltozásait figyelmen kívül tudja hagyni és állandóan bátorítja kirobbanó ötleteit.

Hódítási praktikái:

Ha el akar valakit varázsolni, akkor mindent bevet, a klasszikus módszerektől kezdve a legtrendibb dolgokig. És ha a választottja ennek ellenére sem alél el tőle, az Ikrek akkor sem adja fel, hanem hozzákezd a behálózáshoz – élvezetes, szórakoztató, humoros módon.

Ha ezek után még mindig nem ért célt, akkor az elutasítás az első percben fáj neki, a másodikban elfelejti, a harmadikban felvidul, és a negyedikben újrakezdi a hódítást. Az élet egyetlen percre sem lesz unalmas mellette, hónapokon keresztül fog ismerkedni a párjának fontos emberekkel is.

Az Ikrek kedvenc ételeit választottjának minimum olyan szinten kell tudnia elkészíteni, mint a kedves mamának. Örök kalandozó, nem a pontosság és nem is a hűség mintapéldánya.

A szerelmes Ikrek NŐ ismérvei:

Képtelen egyedül élni, de legalábbis igen nehezen megy neki. Mindig szüksége van arra, hogy nyüzsgés vegye körül, azokra akik kedvelik vidám, szórakoztató természetét. Meglehetősen kíváncsi természetű szexuálisan is, így nem probléma számára a társkeresés.

Szereti tudni, hogy az egész világ az ő választottja. De olyasvalaki lehet a szerencsés kiválasztott, akire az Ikrek nő társadalmi vagy anyagi tekintetben is fel tud nézni, akinek tudása nagyobb, mint a szerelmes nőé, mert a kommunikáció rendkívül fontos az Ikrek számára. Ha az ágyban megértik egymást, viszont az asztalnál nem, akkor a szerelem hamar véget ér.

Hódítási praktikái:

Könnyen flörtöl, de mindig megtart egy kis sejtelmességet a lénye körül. Nem sakkozza ki előre a randit, nem óvatoskodik, azonnal közeledik ahhoz, aki megtetszik neki. Ha a választottja visszautasítja, az szinte feltüzeli, hatalmas élvezetet jelent a számára, nyüzsöghet körülötte, míg végül igent mond neki.

inél több dologról beszélgethet partnerével, annál tovább tart a hódításból fakadó izgalmi élvezet. Aztán csak jön egy pillanat, amikor eleget beszélt és hallgatott, akkora szíve kinyílik, és a szája elhallgat. Ha a szíve lángol, akkor sziporkázik a meghódítandó személy előtt, próbálja elbűvölni az eszével, rokonszenves viselkedésével.

Gyakran a nyitott házasság híve, így féltékeny férjeknek nem ajánlott.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen jegyek szülöttei közt keresd a párod, akkor nézd meg korábbi blogbejegyzésemet.

Shopping Basket