Hogyan veszed észre, ha egy Kos szerelmes?

Egy kis leírás arról, hogy milyen tüneteket produkál a szerelem egy Kos nőnél/férfinál

A Kos jegy általános jellemzését ittolvashatod.

Általánosságban elmondható, hogy:
– Velük az élet csupa izgalom, és bármi bármikor megtörténhet. Fantáziájuk határtalan, tehát egy Kos házastárs nélkül nem lehet és nem is érdemes tervezni.
– Számukra nem lehet tuti ajándékot vásárolni. Mert azt olcsóbban is meg lehetett volna volna, vagy mert nem tetszik neki…
– Ami a legfontosabb használati utasítás egy Kos megtartásához: szabadságot kell neki adni! 


 

A szerelmes Kos NŐ ismérvei:

Ha a Kos nő belép a terembe, mindenki felkapja a fejét. Nem produkál semmi meglepőt, mégis forr a levegő. Ha megtetszik neki valaki, akkor nem titkolja, van benne egy kis akaratosság, némi erőszakosság is. Ez nem derül ki azonnal a hódítás pillanatában, csak később jön rá a kedvese, hogy partnere mennyire rámenős.

Hódítási praktikái:

Az ismerkedés és a társválasztás nem jelent nagy akadályt a számára. Gyorsan szeret megkapni mindent, nem ismer lehetetlent. Ha a partnere párkapcsolatban él, mindent megtesz, hogy viszonozza az érzéseit. Ha a Kos nő szerelmes, akkor a tetteit az ösztönei diktálják, és szívét kiteszi a másikért.

Ha kudarc éri, ha visszautasítják, szinte pillanatok alatt talpra áll. Lelke mélyén igazi romantikus, és arra vágyik, hogy végre őt vegye le valaki a lábáról, és sodorja magával a szerelem.

A szerelmes Kos FÉRFI ismérvei:

Sajnos nem a hűség szobra. Ám ha szerelmes – és élete során többször az –, akkor szenvedélyes testi kapcsolatra vágyik, lehetőség szerint azonnal!

Egyenes férfi, nem ravaszkodik, nem mond félreérthető dolgokat. Imádja azokat a nőket, akik ugyanolyan vakmerőek, mint ő. Abban biztosak lehetünk, hogy soha nem folyamodik érzelmi zsaroláshoz.

Hódítási praktikái:

Úgy viselkedik a szerelemben, mint a háborúban, hevesen ostromol, és úgy gondolja, minden megengedett. Nem fecsérli az idejét hosszú udvarlásra, beszélgetésre, a másik megismerésére, mert ha valakit meg akar hódítani, akkor az azt jelenti, hogy minél előbb ágyba szeretné vinni.

Már az első csóknál felszínre hozza a szenvedélyt választottjában. Ha elhatározta, hogy csábítani fog, nem lehet megállítani.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen jegyek szülöttei közt keresd a párod, akkor nézd meg korábbi blogbejegyzésemet.

Shopping Basket