Hogyan veszed észre, ha egy Vízöntő szerelmes?


Megismerkedtél vele, és kíváncsi vagy hogy csak flörtölgetés ez a részéről, vagy talán komolyabb is lehet köztetek? Egy kis leírás arról, hogy milyen tüneteket produkál a szerelem egy Vízöntő nőnél/férfinál! 

 

A Vízöntő jegy általános jellemzését itt olvashatod.

Általánosságban elmondható, hogy:

– Aki képes levenni a lábáról ötletességével, ajándékaival, nem görcsöl rá dolgokra de érdeklődő, nyitott és szellemi beállítottságú, hasonlóan független és világmegváltó célokkal van teli, az felkelti a hosszútávú érdeklődését

– Választottja barátságra és szövetségességre született.

– Ha valaki meg akarja változtatni, annak igazán nagy türelemre lesz szüksége, mert igazán átformálni egy Vízöntőt nem lehet.

szerelmes vizonto no

 

A szerelmes Vízöntő NŐ ismérvei:

Rendíthetetlen hűségről és nagy idealizmusról tesz tanúbizonyságot, ha egyszer rátalál az igazira, de valós érzelmeit mégis hűvösen tudja kifelezni. Egy Vízöntő nő inkább az eszével esik szerelembe mintsem a szívével, és ezért gyakran megtörténik, hogy az igazi férfi megtalálása a számára nem egyszerű. A szerelem egy Vízöntő nőnek nem más, mint egy vidám és lendületes együttlét. Olyasvalakibe tud beleszeretni, aki képes minden nap meglepetést okozni neki. Persze önmagában még ez sem elég, mert az is fontos, hogy a társa külsőre is vonzó legyen, de azért az mindig fontosabb ennél is, hogy mi van a férfi fejében.

Hódítási praktikái:

Intelligensen felméri, hogy a kiválasztott partnernek mire van igénye, mire vágyik, mit szeretne és azt igyekszik teljesíteni. És ezzel máris belopta magát a férfi szívébe. Korlátlan az energiakészlete, a legjobb tulajdonságait veti be ilyenkor, bármikor kész harcba szállni a szerelem érdekében. Az sem okoz számára problémát, ha a társának teljesen ellentétesen más a véleménye az élet dolgairól, mert úgy tartja, a véleménykülönbségek és a dolgok együttes megoldása, még inkább összekovácsolja a két embert, mintsem eltávolítják őket.

 

 

szerelmes vizonto ferfi

 

A szerelmes Vízöntő FÉRFI ismérvei:

Sajnos nem mondható el, hogy a hűség mintapéldánya lenne, mert igen nagy igénye van a változatosságra. A hölgyek persze elég hamar beleszeretnek, de ezt ő sokszor észre sem veszi. Ennek hátterében valójában attól való félelme van, egyetlen társ mellett kell megállapodnia. Kapcsolatai után is szívesen megőrzi a barátságot korábbi kedveseivel. Ha viszont eltalálja Ámor nyila, és szerelembe zuhan és még házasságot is köt választottjával, akkor viszont kitűnő alkalmazkodóképessége lehetővé teszi a harmonikus együttélést. Egy szerelmes, házas Vízöntő férfi igen jó társ, aki mélyen tud szeretni és a társához hű marad. 

Jó tanács azért ezeknek a feleségeknek, hogy ne hagyják ellaposodni a házas életüket, mindig frissítsék fel lángolásukat! Maradjanak ők, a változatosság forrásai egy Vízöntő férfi életében!

Hódítási praktikái:

Felkelti a hölgyek érdeklődését, és képes is azt fenntartani, hisz a Vízöntő férfi szórakoztató, aki szokatlan világnézetet vall, mellyel maradandó élményeket képesek adni. Partnereik így hamar és könnyen a hatása alá kerülnek. Spontán, gyakran dönt hirtelen felindulásból, és olyan dolgokat talál ki, amelyeket a partnere egyébként sohasem merne megtenni. Érdemes hát kalandvágyónak lenni a kiszemelt hölgynek.

 

 

Ha arra vagy kíváncsi, hogy milyen jegyek szülöttei közt keresd a párod, akkor nézd meg egy korábbi blogbejegyzésemet. Ha pedig az izgat, hogy mennyire passzoltok egymáshoz az ágyban, arról bővebben itt olvashatsz.

 

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Írta: Frabato