Neked van őrangyalod?

Neked van őrangyalod?

Nem mindenki képes érzékelni az angyalok jelenlétét, mivel nem azonos rezgésszámon létezünk. Az angyaloknak viszont lehetőségük van tudtunkra adni jelenlétüket, így sokunknak akár gyakorta is megadatnak ilyen pillanatok!

Kik is ők, az angyalok?

Tiszta szellemi lények – személyek, értelmük és szabad akaratuk van, de testük nincsen.
Az angyalok emberek mellé vannak kijelölve, és gyakran őrangyalként emlegetik őket. Jelen vannak a születésünknél, velünk maradnak egész életünk során, és segítenek minket ennek az inkarnációnak a végén. Megvédenek amikor bajban vagyunk, és segítő kezet nyújtanak terveink végrehajtásában.

Egy szempillantás alatt továbbítanak üzeneteket, és ha hozzájuk fordulunk, érdekünkben további segítségeket igényelve együttesen segítenek!

Érdemes hát megtanulni az Őrangyalaiddal való kommunikálást! Nyisd ki a szád és beszélj velük szükségleteidről, és gondjaidról. Bármikor, amikor gondjaid vannak, hívd őrangyalaidat segítségül. Ha stressz, vagy szomorúság ér, fordulj hozzájuk bizalommal, segíteni fognak neked! Továbbá légy figyelmes, és ismerd fel az angyalok jelenlétét, hiszen ők így közlik majd az üzeneteiket feléd!

Ha kétségbe vonod, hogy az angyaloknak hatalmukban áll segíteni neked, akkor megszakítod velük a kapcsolatot. Ha pedig nem hiszel bennük, netán félsz tőlük, akkor az olyan, mintha falat húznál önmagad és az angyalok közé.

Hogy milyen módon üzennek az őrangyalok?

  • egy érzés által, mely végigfut a gerinceden
  • egy bevillanó kép által
  • egy rövid pozitív üzenet által, Egy illat által
  • egy földi angyal által
  • egy tanács által, amit másnak adsz, és azon kapod magad, hogy ugyanarra a tanácsra van neked is szükséged
  • déjá vu által
  • egy összetéveszthetetlen szimbólum sorozat által, mely fel-felbukkan az életedben

 

Kicsit részletezve ezek a csodás lehetőségek:

11:11

Arról már korábban is írtam, hogy az állandóan felbukkanó 11:11 jelenség a mindennapjaidban, az az őrangyalod jelenlétét jelzi a számodra. Ilyenkor örömmel tudatja veled, hogy kiegyensúlyozott állapotba kerültél a világgal, és a jó úton jársz!

Dejá vu:

Amikor egy ismerős déjà vu érzés kap el, mintha emlékeznél ugyanerre a pillanatra már egy előző életedből, vagy az adott helyzet köülményeit ismered fel egy álmodból..

Miközben nem is érted azt igazán, hogy az adott jelenetnek mi a lényege, a fontossága, vagy azt hogy kiről, miről szól is valójában… de azt viszont bizton tudod és érzed, hogy ez a te pillanatod, és ebben jó helyen vagy! Ezek a pillanatok mind pozitív megerősítések az őrangyalodtól.


Fehér madártoll:

A legvalószínűtlenebb és legváratlanabb helyeken bukkan fel egy-egy fehér madártoll az életedben. Szintén őrangyalod jelentkezik, és biztosít abban, hogy számíthatsz rá!


Angyali álmok:

Az angyalok megjelenhetnek az álmaidban is, és ilyenkor megoldást kínálnak fel egy-egy aktuális problémádra. Ha ily módon nyújt segítséget az őrangyalod, reggelre azzal a megnyugtató lelkiállapottal ébredsz, hogy már tisztábban látod a helyzetedet, sőt, már a probléma megoldása is megvan!


Nem vagy egyedül:

Amikor úgy érzed, mintha valaki volna melletted, vagy a közeledben… Amikor olyan érzésed támad, mintha valaki hozzád ért volna, vagy mintha valaki mögötted állna és a vállaidra tenné a kezeit… Az angyalok többnyire nagyon nyilvánvalóvá szokták tenni jelenlétüket, így akár az is megtörténhet, hogy miközben egy könyvespolcon kutakodsz kérdéseid válaszai után, – tudatalattid vezetettség kérésére – váratlanul pont az a könyv repül le egy polcról és esik a lábaid elé, amit keresel!

 

Őrangyal vonal a tenyeredben:

Az őrangyal vonalak a bizonyítékai annak, hogy szerettünk tovább kísér bennünket életutunkon, mert őrangyalunkká lett.

A tenyérjóslás egy ősi tudomány, és gyökerei Indiáig vezetnek vissza. Kínában, Egyiptomban, és Európa- szerte alkalmazták a jóslásnak ezt a formáját. Bár sokan fenntartásokkal kezelik, mégis többen vannak azok, akik hisznek a tenyér üzenetében.

Sok orvos és pszichológus kutatta tenyerünk üzenetét, és a kutatások is bizonyítják, hogy a tenyér sok mindent elárul személyiségvonásainkról, egészségünkről és pszichés állapotunkról.
Az Őrangyal vonal a tenyéren, ritka jelenségnek számít, és hatalmas erővel bír.

Ezt a vonalat a bal kezünkön fedezhetjük fel, és akkor jelenik meg, amikor egy közeli hozzátartozónk, barátunk halála után védelmezőnkké lesz. Az őrangyal vonalak a bizonyítékai annak, hogy szerettünk tovább kísér bennünket életutunkon, mert őrangyalunkká vált.

Az őrangyal vonal párhuzamosan indul az élet vonallal, annak belső felén. Az őrangyal vonal felfelé halad, és érinti, majd keresztezi az életvonalat azon a ponton, amely életkorban elvesztettük őrangyalunkká váló szerettünket. Az Őrangyal vonal mélysége azt tükrözi, hogy ez számunkra mekkora veszteséggel járt.

Az angyalod legyen veled!

Shopping Basket