Szerelmi előrejelzés hétvégére 2016 május 13-15


Kíváncsi vagy milyen esélyeid vannak a szerelem terén ezen a hétvégén?

Minden horoszkóp jegy most megtudhatja, hogy mit tartogat számára ez a májusi hétvége, mely a bolygók támogatását élvezi!

És hogy a csillagok állása szerinti szerelmi lehetőségekből a lehető legcsodálatosabbat tudd kihozni ezen a hétvégén is, használd a szerelmi táblázatomat! Hogyan? 

A jegyekhez tartozó telítettségi szintből láthatod, hogy milyen lehetőséggel kecsegtetnek a bolygók aktuális mozgása a romantika területén téged illetve kedvesed/kiszemeltedet a következő napokban. Ha tetszenek az értékeitek, akkor az szuper, és már csak rajtatok múlik, hogy a romantikus hétvégétek be is teljesedjen! Ha viszont az értékek nem verik az eget, akkor könnyed megnyugvást hozhat féltékenységre hajlamos szívednek az a tudat, hogy a mindig kedvedet leső párod, most miért ragad a tv bámulása mellett ahelyett, hogy lehozná neked szokása szerint a csillagokat ÉS arról is előre kapsz figyelmeztető jelzést a saját gyenge értékéből, hogy 1-2 szerelmi praktikával felvértezd magad, hogy süket szíved képessé tedd érzékelni szerelmed dorombolását, és orvosolni lángolását!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: 

A szerelem lehetősége intenzíven jelen lesz a hétvégén a Vénusz és a Plútó között pénteken lévő csodás szögnek köszönhetően. A szerelem ereje hihetetlen lesz a hétvégén, és érezni fogod a szerelmed általad táplált érzéseinek az erejét, ami lélekben nagyon fel fog tölteni.  

A Hold a válogatós Szűzben lesz szombat reggel, és a hétvége további részében, és ügyesen csatlakozik majd,a  Vénusz-Plútó szöghöz. Ennek hatására egy igazán romantikus élménybe vetheted bele magad a pároddal. Ha egyedülálló vagy, bárkivel találkozol is a hétvégén, annak mögöttes tartalma lesz! Bizony!  

 

szerelmi elorejelzes hetvegere 2016majus6 8

 

 

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Írta: Frabato