Szerelmi előrejelzés hétvégére 2016 május 20-22


Kíváncsi vagy milyen esélyeid vannak a szerelem terén ezen a hétvégén?

Minden horoszkóp jegy most megtudhatja, hogy mit tartogat számára ez a májusi hétvége, mely a bolygók támogatását élvezi!

És hogy a csillagok állása szerinti szerelmi lehetőségekből a lehető legcsodálatosabbat tudd kihozni ezen a hétvégén is, használd a szerelmi táblázatomat! Hogyan? 

A jegyekhez tartozó telítettségi szintből láthatod, hogy milyen lehetőséggel kecsegtetnek a bolygók aktuális mozgása a romantika területén téged illetve kedvesed/kiszemeltedet a következő napokban. Ha tetszenek az értékeitek, akkor az szuper, és már csak rajtatok múlik, hogy a romantikus hétvégétek be is teljesedjen! Ha viszont az értékek nem verik az eget, akkor könnyed megnyugvást hozhat féltékenységre hajlamos szívednek az a tudat, hogy a mindig kedvedet leső párod, most miért ragad a tv bámulása mellett ahelyett, hogy lehozná neked szokása szerint a csillagokat ÉS arról is előre kapsz figyelmeztető jelzést a saját gyenge értékéből, hogy 1-2 szerelmi praktikával felvértezd magad, hogy süket szíved képessé tedd érzékelni szerelmed dorombolását, és orvosolni lángolását!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: 

A Telehold az idealista Nyilasban lesz szombaton, mely arra inspirál majd bennünket, hogy az élet napos oldalát lássuk, még akkor is, ha tudjuk, valamin változtatnunk kell. Az életedet elkezded mostantól tudatosabban élni. Vasárnap aztán ezzel az ébredéssel kapcsolatban tapasztalhatsz meg némi ellenállást, mert rájössz, hogy a tisztánlátás nem mindig kényelmes.  

A Nap szemben áll a Marssal, melyet a Merkúr retrográd véget érése követ. A tudatosság következtében pozitív változásokat érhetsz el. Lehet, hogy ez nem lesz éppen romantikus, persze ez attól függ, mit látsz majd, amikor felébredsz végre!  

 

szerelmi elorejelzes hetvegere 2016majus20 22

 

 

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Írta: Frabato