Szerelmi előrejelzés hétvégére 2016 május 6-8


Kíváncsi vagy milyen esélyeid vannak a szerelem terén ezen a hétvégén?

Minden horoszkóp jegy most megtudhatja, hogy mit tartogat számára ez a májusi hétvége, mely a bolygók támogatását élvezi!

És hogy a csillagok állása szerinti szerelmi lehetőségekből a lehető legcsodálatosabbat tudd kihozni ezen a hétvégén is, használd a szerelmi táblázatomat! Hogyan? 

A jegyekhez tartozó telítettségi szintből láthatod, hogy milyen lehetőséggel kecsegtetnek a bolygók aktuális mozgása a romantika területén téged illetve kedvesed/kiszemeltedet a következő napokban. Ha tetszenek az értékeitek, akkor az szuper, és már csak rajtatok múlik, hogy a romantikus hétvégétek be is teljesedjen! Ha viszont az értékek nem verik az eget, akkor könnyed megnyugvást hozhat féltékenységre hajlamos szívednek az a tudat, hogy a mindig kedvedet leső párod, most miért ragad a tv bámulása mellett ahelyett, hogy lehozná neked szokása szerint a csillagokat ÉS arról is előre kapsz figyelmeztető jelzést a saját gyenge értékéből, hogy 1-2 szerelmi praktikával felvértezd magad, hogy süket szíved képessé tedd érzékelni szerelmed dorombolását, és orvosolni lángolását!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: 

Az Újhold a Bikában lesz, és ez megadja a hétvége alap hangulatát. Sok-sok érzéki öröm vár most ránk. Kedveseddel érzelmi szálak szövődnek tovább köztetek, és testi-lelki kapcsolatotokat is a lehető legcsodásabban sikerül elmélyítenetek.  

Kényeztessétek egymást masszázzsal, vacsorával egy jó étteremben, vagy főzzetek otthon együtt valamilyen ételkülönlegességet. Ez után vegyetek együtt habfürdőt, vagy sétáljatok egyet a természetben. A romantika mindenhol csak rátok vár ezen a hétvégén, ízleljétek, érintsétek, halljátok, szagoljátok és érezzétek! A fontos, hogy érezzétek nagyon jól magatokat! 

 

 

szerelmi elorejelzes hetvegere 2016majus6 8

 

 

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Írta: Frabato