Szerelmi előrejelzés hétvégére február 26-28


Kíváncsi vagy milyen esélyeid vannak a szerelem terén ezen a hétvégén?

Minden horoszkóp jegy megtudhatja, hogy mit tartogat számára február utolsó hétvégéje, mely a bolygók támogatását is élvezi!

Mivel a Hold ezen a pénteken a kapcsolatkereső Mérlegben lesz, kedveseddel nehezen találjátok meg a módját, hogy tehetnétek boldoggá egymást. A program kiválasztásával adódnak majd bonyodalmak, mert egyikőtök sem akar felelősséget vállalni az általa választott programért, mert attól tart majd, hogy a párja nem érezné jól magát.

Emiatt mindketten kicsit feszültek lesztek, és végül inkább otthon maradtok. Szerencsére a Merkúr és az Uránusz kedvező szöget zárnak egymással, és ez lehetővé teszi, hogy nyíltan beszéljetek a gondjaitokról. Emiatt a hétvége több mint mesésen alakul. 

Szombaton aztán a Hold a Skorpióba lép, és hétfőig ott is marad. A Skorpiónak köszönhetően szerelmeddel minden tabu témát meg tudtok beszélni a kapcsolatotokról és magánéletetekről.   

A Merkúr és az Uránusz abban is a segítségetekre lesz, hogy még a legkellemetlenebb dolgokat is ki merjétek mondani. Vasárnapra a sok beszélgetés igazán inspirálóan hat majd rátok. Ezen a napon minden visszatér a szeretetteljes, romantikus normál kerékvágásba. 

szerelmi elorejelzes hetvegere februar 26 28

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Írta: Frabato