Tarot játék 2016 május 12


Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!kép forrása: disneyparksmerchandise.com   Oracle pakli

 

  a,  : VIZEK 3-AS  jóskártya:

Ez a lap a barátok közötti közelséget szimbolizálja. Ha van rá lehetősséged minden eseményt, különleges alkalmat illusztris társaságoddal töltöd, és ennek minden pillanatát kihasználod! Olyan emberekkel vagy körülvéve, akik örömet jelentenek neked, és akiknek a társaságában kényelmesen érzed magad, el tudsz lazulni. Az egész élet egy ünnep! Imádsz szórakozni,  és inspirálóan hatsz a baráti körödre. Nagyon szerencsésnek érzed magad, hiszen minden igaz barát egy kincs. Mi tagadás szerencsés is vagy! Ez a lap még egy jó hírt tartogat a számodra: a depresszív, boldogtalan helyzetek most jó messzire elkerülnek, így csak azzal kell foglalkoznod, hogy jól érezd magad!

 

  b, : LEVEGŐ 6-OS  jóskártya:

Ez a lap azt jelenti, hogy egy nehéz helyzetből jöttél ki, és most már végre fellélegezhetsz. A hátad mögött hagyhatod a nehéz körülményeket, és új időszámítás kezdődik, melyben a megoldások kapják a főszerepet. Valami elől el kellett menekülnöd, el kellett futnod, de a lehető legjobb lépés volt ez a részedről, mert a saját érdekedben tetted. Az is elképzelhető, hogy egy hosszabb utazásra indulsz egyedül, vagy csoportos szervezésben. Ez a kártya azt is jelentheti, hogy ötleteid cikáznak egyik koncepcióról a másikra, így lehet, hogy érdemes lenne megszilárdítani álláspontodat.

 

  c,  : A FELFEDEZŐ  jóskártya:

Ez a lap azt üzeni neked, hogy eljött az ideje, hogy kicsit kimozdulj megszokott közegedből, félretedd a hétköznapokat, és felfedezd a nagyvilágot. Ez alatt a kaland alatt olyan emberekkel és dolgokkal hoz össze az élet, akik, és amik teljesen ismeretlenek a számodra. Ez a kaland, felfedezőút lehet, hogy csak olyan egyszerű kis dolog lesz, mint egy séta a belvárosban, vagy egy kirándulás a legközelebbi kirándulóhelyen. Ez a lap egy új kezdetet is jelenthet. Ne felejtsd el, ha valami véget ér,  ha teljesítettél egy komolyabb feladatot, akkor mindig új dolgok kezdődnek el. Nem szabad sokat rágódni a múlton, hanem érdemes bátran belevetni magunkat a jövőbe!

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

 

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Írta: Frabato