Tarot játék 2016 május 19


Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!kép forrása: disneyparksmerchandise.com/

 

 1,  : TÜZEK 4-ES  jóskártya:

Ez a lap a szeretteinkkel eltöltött idő fontosságára hívja fel a figyelmet. Ha folyamatosan kapcsolatban vagy azokkal, akikkel törődsz, és akik viszont törődnek veled, akkor a kötődés köztetek erős.  Tanuld meg elfogadni és szeretni azokat, akik mások, még akkor is, ha te magad vagy az a valaki, aki kilóg a sorból. Ha magányosnak, és elhanyagoltnak érzed magad, fordulj valakihez, akiben valóban megbízol, és támaszkodj rá. Ha viszont valamelyik szerettednek van szüksége a támogatásra, akkor legyél ott mellette. Nagyon fontos, hogy a legszorosabb emberi kapcsolatok jól működjenek az életünkben, hiszen ezekből az őszinte rézésekből tud az ember erőt meríteni. A magánynál nincsen rosszabb érzés, ezért segíts azokon a környezetedben, akik magányosak. A karma mindenképpen ezt a jótettedet valamikor még az életed során jóvá fogja írni a számládon!

 

 2,  : FÖLDEK 5-ÖS  jóskártya:

Ez a lap azt mutatja, hogy nemrégiben elveszítetted valamilyen vagyontárgyadat/tárgyaidat, és most borzasztóan el vagy keseredve emiatt. Elszomorodtál, mert elvesztetted, amiért nagyon keményen megdolgoztál, de legbelül azért tudod, hogy ez nem a vég. Valaki, aki eddig melletted állt, most nem támogat téged, vagy csak a támogatásának egy részét veszítetted el. Itt az ideje, hogy  belásd, abban a helyzetben vagy, amikor csak önmagadra számíthatsz, és az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy felállsz ebből a rossz helyzetből, és tovább mész. Próbáld meg helyrehozni a dolgokat, és küzdj tovább azért, ami  valóban fontos a számodra. Ezért a fontos dologért harcolj meg egyedül, és ne folyton másoktól várd el hozzá a segítséget!

 

 3,  : A KERÉK  jóskártya:

Ez a lap azt mutatja, hogy az életed bizonyos részei más irányt vesznek. Eljött az ideje annak, hogy szembenézz ezzel a változással. Ha az életedet eddig valamilyenfajta módon élted, akkor tisztában kell lenned azzal, hogy most megváltozik. Az még homályos, hogy ez a változás kisebb, vagy nagyobb kaliberű lesz-e, de egy biztos, el fog jönni, és már nagyon közel van! A változás az élet velejárója, és elkerülhetetlen. El kell fogadnod, hogy vannak dolgok, amiken te magad tudsz változtatni, és vannak dolgok, amiken nem, és ami a legfontosabb, van, amikor a változás egészen egyszerűen magától megtörténik.  Ne felejtsd el, hogy a Karma az élet kerekét forgató kézhez van kötve, és minden megtörténik, aminek meg kell történnie. 

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete!  Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod!  Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

 

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Írta: Frabato