Tarot játék 2016 május 26


Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!kép forrása: http://disneyparksmerchandise.com/

 

  a,  : LEVEGŐ 8-AS  jóskártya:

Ez a lap azt mutatja, hogy mentálisan nagyon el vagy fáradva, és kétségbe vagy esve, és ez megakadályoz téged abban, hogy előre lépj. Az önmagadba vetett hited is megkérdőjeleződik. A bizonytalanság és a kétségek uralják a gondolataidat. Segítséget kell kérned valakitől, aki képes rá, hogy kívülről szemlélje a dolgokat, és akiben úgy érzed 100%-ig meg tudsz bízni. Első lépésként próbáld meg nem megkérdőjelezni a saját megoldásaidat a problémáidra. Ne elhessegesd ezeket a gondolatokat, hanem fogj hozzá a megvalósításhoz. Úgy érzed, gondolataid megrekedtek, és agyban nem vagy képes továbblendülni. Beszéld meg magaddal ezt, és a rossz ötleteket engedd el, a jókat pedig kezd megvalósítani!

 

  b, : A REMETE  jóskártya:

Ez a lap azt üzeni neked, hogy ahhoz, hogy egy problémára választ, megoldást találj, kicsit el kell vonulnod a világ elől, mert annyira felgyorsult világban élünk, hogy nincs időnk azzal foglalkozni, hogy valójában merre tartunk, és mit akarunk. Lehet, hogy érzelmi, spirituális, mentális, vagy fizikai válaszokat keresel. Nem is az számít, ami után kutatsz, hanem az, hogy mi lesz a végkifejlet. Minden válasz a kérdéseidre, minden megoldás a gondjaidra ott van a szemed előtt. Neked kell időt szakítanod arra, hogy megoldd a dolgokat! Ez a lap egy titokról is árulkodik, és azt sugallja, fedd fel ezt a titkot! Ideje felfedezned, hogy valamivel kapcsolatban illúzióba ringattad magad, és most tisztán kell látnod.

 

  c,  : VIZEK 1-ES  jóskártya:

Ez a lap egy érzelmi utazás, vagy egy kapcsolat kialakulását, kezdetét mutatja. Egy új fejezet kezdődik el most az érzelmi életedben. Valaki iránt érzett mély szereteted egyre csak nő. A szeretett személy lehet a szerelmed, de lehet, ez egy plátói, testvéri, vagy szülő-gyermek kapcsolat is. Lehet, hogy egy nagyobb lépésre szánod rá magad, ez lehet eljegyzés, esküvő, összeköltözés, közös lakás, vagy autóvásárlás, vagy közös utazás tervezése. Azért teszed meg most ezt a lépést, mert úgy érzed, így helyes. Most megtanulhatod, és átélheted milyen az élet szentimentális, érzelgős oldala, és azt is megtapasztalhatod, hogy milyen érzés szeretve lenni, s ezáltal önmagunkat is megszeretni!

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete!  Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod!  Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

 

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Írta: Frabato