Tarot játék 2017 október 26


Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

 

Mai játszótársunk: Halloween Oracle pakliKérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

#frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

Ha az 1-es Halloween-i jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik neked TÖKLÁMPÁS  jóskártya:

Halloween nem is lenne igazi a faragott töklámpásai nélkül. Igaz?
Nemcsak hogy csodássá varázsolják az október sötét estéit, hanem bizony nagyon fontos szerepkört töltenek be Jack lámpásai. Kivilágíthatjuk velük akár a kertet, a verandát, ablakot, bárhová és mindenhová is elhelyezhetjük, mert a belőlük áradó fényyel mutathatjuk meg a hozzánk vezető utat az elhunyt szeretteinknek.  Halloween éjszakáján ugyanis a világaink közötti fátyol úgy elvékonyodik amin át könnyedén kelhet át bármi vagy bárki.
Tehát jó ha te is tudod, hogy ezen az éjszakán akár hozzád is megérkezhet  váratlanul egy túlvilági lény csakis gonosz és ártó szándékával együtt.      
Jack idején szerencsére erre is gondoltak, ezért Halloween éjjelére kifaragott és kivilágított töklámpások védelmet nyújtanak az ártó szellemekkel szemben minden körülölelt otthont is és egyben mindenkit is akik bennük élnek.

Ha ezt a jóskártya lapot választottad akkor ez annak a jele hogy Te magad is megkaptad az égiek védelemét! Általuk most bármire képes vagy és bármilyen célt elérhetsz amit csak kitűzöl magad elé. Az Univerzum akár egy töklámpás terelő és óvó fénye, kísér téged a választott utadon. 
Fontos hogy eközben megtanítsd a környezetedet arra, hogy mit vársz el ezután majd tőlük és azt hogy milyen bánásmóddal bánjanak ezután veled. E lap üzenete az is,  hogy eljött itt az ideje hogy felfrissítsd a céljaidat.

 

 Ha a 2-es Halloween-i jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik neked FARKASEMBER  jóskártya:

A kirobbanó energia
Az átalakulás ellen hiába vívott, csontig hatoló fájdalmak és kínok közötti küzdelme után az ember végül teljesen átengedi magát a varázslatnak.
Szüntelen vonyítva a telihold leple alatt lassan a félig ember, – félig farkas lény életre kel, és vicsorogva kezd a vér hívó nyomába eredni.
Ismerősek ezek a jelenetek neked is? Nyugodj meg, mert nem azt fogom most közölni veled hogy mindezekből az információkból csak azt tudom tisztán kiolvasni,hogy te magad is vérfarkassá változol a következő Telehold éjszakáján
Hollywoodnak hála mára mindannyian jól ismerhetjük a vérfarkasok hihetetlen erejét. Számtalan horror-történet főszereplőiként alapozták meg karakterük híressé és hírhedté válását. Mindehhez pedig annak az űrnek a kitöltését tudta sikerrel hozni amit az európai boszorkányüldözések megszűnésének csalódottsága keltett.Ezt az erős emberi vágyat volt képes csillapítani a vérfarkasok felbukkanása. Az utóbbi száz évben pedig még inkább megfigyelhető lett ezeknek a teremtményeknek a kultusza, és ebből táplálkozott a rekordokat döngető Alkonyat-filmek is.
A vérfarkas egyfajta alakváltoztató lények, de abból a fajtából valóak akiknek nincs hatalmuk az eluralkodó vadságuk felett.
A mai civilizált világban élő ember is hasonlóképpen áll folyamatosan harcba önmagával, miközben minden percben olyan problémákkal kell megküzdenie, amiktől ő maga is ragadozó vadállattá tudna lenni. Ezt az állati vitalitást, erőt és szabadságot állítja szembe örökre az emberi lényünkből fakadó megfontoltsággal, racionalitással és önfegyelemmel.
Hol van akkor az egészséges egyensúly állati énünk – aki szabadságra született és a szíve mindig visszahúzza a természethez -, és az erőszakosan megnevelt emberi létünk között? Ez vajon elválaszt minket a természettől, vagy épp hogy hatalmunk lesz felette is? Benned melyik a dominánsabb?

Választott jóskártya lapod arra mutat most rá, hogy aktuális kérdésedet még igen csak át kell gondolnod! Csak magad vagy önmagaddal, nincs értelme becsapnod hazugsággal se az elméd se a szíved! Mikor volt, hogy utoljára egy teljes napot a szabadban töltöttél? Mikor engedted ki úgy igazán a hangod, hogy szinte a farkasok is meghallják azt? Kielégíti a kíváncsiságodat, nyitottságodat, boldogságkeresésed a mostani életviteled? A lapod most egy kihívás, hogy megtaláld az egyensúlyt az anyatermészet, és a saját természeted között. Merj minél jobban elmerülni saját ötleteid vadságában és függetlenségében, csakis magadra felügyelj, nem korlátozd magadat azzal, hogy elszámolással tartoznál bárkinek is. Az csak Te lehetsz!

 

 Ha a 3-as Halloween-i jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik nekedKALÁCS  jóskártya:

Süsd meg ezt a kalácsot Halloween napján, hogy igazságot – szerelmet – harmóniát süss további életedbe!
Amire szükséged lesz ehhez: liszt, cukor, só és szárított gyümölcs pl: mazsola,
meg persze mágikus fűszerek: – szegfűszeg: védelem és démonűzés, pénz, szerelem, megtisztítás
                                                              – fahéj: általános védelem, pénz
Továbbá pár speciális összetevőt is be kell most szerezned, amiket 1-1 kis zsírpapír kockába csomagolva kell a kalács tésztájába tenned:
– egy gyufaszál – természetesen ennek a fejét távolítsd el!
– egy gyűrű
– egy kis darab anyag
– egy érme
Mielőtt majd felvágod a gyümölcskenyeret mindenképp jelezd a többieknek is hogy óvatosan essenek ennek a finomságnak!
Hiszen minden egyes kis belehelyezett tárgy véletlenszerűen sült a kalácsod részévé, így nagy valószínűséggel több szeletben is majd megtalálhatóak!
Hogy miket is? Jóslatokat!
Ugyanis a kalács szeleteiben meglelt becsomagolt tárgyhoz 1-1 sajátos túlvilági üzenetet is tartozik a megtaláló sorsáról! Te pedig már ebben a tudatban teremtsd meg sorsjósló Halloween -i kalácsodat!
Gyújts közben a saját kívánságodnak megfelelő színű szűz gyertyát, és sütés közben gondolj a magadnak és szeretteidnek szánt kívánságaid beteljesült valójára. És hogy a speciális tárgyak mint igazmondó hírnökök szuperáljanak kérd elhunyt szeretteid túlvilági segítségét!

A tárgyak sors jóslatai:
Akinek a szeletébe a pénz jutott, annak a jövője gazdagságot tartogatott, aki a borsót leli az a következő évben nem házasodik, ellentétben a gyűrűre lelőre akire bizony menyegző vár!  A botot – gyufát találóra sajnos boldogtalanság vár a jóslat szerint. Akinek  a kalácsába jut az anyag darabka, jobb ha felkészülve várja érkező balszerencséjét és szűkösebb életét.

Ha ezt a jóskártya lapot választottad, jövőd iránti kíváncsiságodat jelzi.
Ehhez fogadj el tőlem is egy szakmai tanácsot: Törekedj arra, hogy Te magad  legyél az aki a sorsodat irányítja!
Mindannyiunk jövőjében van jó is és rossz is egyaránt, de a jobb sors felé csakis egy első saját lépéssel lehet eljutni!

 

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

 

Címkék:

Írta: Frabato