Válassz egy kelta csomót és elárulok valamit Rólad!


A kelta csomók mágiája az ősi boszorkányságban rejlik. Válassz egy szimbólumot közülök intuicíód szerint, és elárulok valamit Rólad!

A kelta csomók olyan hatékony szigillumok melyek a LEVEGŐ ELEM-mel együtt varázsigéket működtetnek. Ezek lehetnek akár ősi, kész kelta csomók, de saját készítésűeket is felhasználhatunk a mágiák – rituálék során!

 

A Válassz egy... újabb írásom
Bármikor bármit is választassz az adott lehetőségek közül, az bizony mindig visszatükröz valamit!

 

Mik is azok a kelta csomók?

A csomó a folytonosságot, az energia folyamatos áramlását jelképezi. Mivel soha nem tudhatjuk hogy egy csomónak hol van az eleje, és hol van a vége, így a kelta csomók az egyetemes tudást szimbolizálják: a múlt, a jelen, s a jövő is mind egyek, minden csak az érzékelésen múlik. Amit mi most múltnak érzékelünk, az lehet hogy csupán az elménkben, valójában egy jelképként létezik.

Ezért tartom azt, hogy a kelta csomó és a mandala hasonló! 

A kelta csomót, illetve a csomó mintát dekorációs és spirituális célokra is egyaránt használják. Érdekes módon a római, bizánci, kelta, kopt, iszlám, középkori orosz, etióp és a modern európai építészetben és könyv illusztrációkban egyaránt fellelhető a csomók művészi használata. A kulcs hozzájuk a képzelőerőnk, hogy mennyire vagyunk képesek a belső szemünkkel látni a mágikus, csodás mintákat.

Tarts hát velem a mágia világába a csomók révén, és elárulok valamit Rólad!

 

Tisztítsd meg elméd minden más gondolattól, és nézd koncentrálva a képet.
Válassz egy kelta csomót a 6 közül, azt amelyikhez a legjobban vonzódsz.
Hallgass most is a megérzésedre, intuíciódra!
tarts velem a mágia világába, válassz egy kelta csomót, és elárulok valamit Rólad!

 

 

1,-es kelta csomó:
A kelta csomók olyan hatékony szigillumok melyek a LEVEGŐ ELEM-mel együtt varázsigéket működtetnek. Ezek lehetnek akár ősi, kész kelta csomók, de saját készítésűeket is felhasználhatunk a mágiák - rituálék során! Ilyen az: Élet fája szimbólum is.AZ ÉLET FÁJA

Benned hatalmas lehetőségek rejlenek! Gyökereid mélyen kapaszkodnak a földbe, életed szilárd alapokon nyugszik. Minél többet hívsz le a föld energiájából, annál inkább vagy harmóniában a téged körülvevő világgal, és annál élettel telibbnek érzed magad. 

Vigyázz nagyon a gerincedre és a derekadra. Tartózkodj sokat a természetben, és ne feledd a mondást, mint fent, úgy lent is.

 

2,-es kelta csomó:
A kelta csomók olyan hatékony szigillumok melyek a LEVEGŐ ELEM-mel együtt varázsigéket működtetnek. Ezek lehetnek akár ősi, kész kelta csomók, de saját készítésűeket is felhasználhatunk a mágiák - rituálék során! Ilyen a Napraforgó motívum is.AZ ISTENI NAPRAFORGÓ

Szíved egy nyitott könyv. Sugároz benned a forró, barátságos energia! Törődsz másokkal, és mindenki számára egy megnyugtató jelenség van, akire támaszkodni lehet.  Egy csoda övez téged. A legfontosabb, hogy tudj lazítani. Kövesd a Napot, és így soha nem téveszted szem elől utadat. 

Vigyázz a térdeidre, és tartsd karban a tested! A helyes légzés nagyon fontos ahhoz, hogy el tudj lazulni, és egyensúlyban tartsd magad!

 

3,-as kelta csomó: A kelta csomók olyan hatékony szigillumok melyek a LEVEGŐ ELEM-mel együtt varázsigéket működtetnek. Ezek lehetnek akár ősi, kész kelta csomók, de saját készítésűeket is felhasználhatunk a mágiák - rituálék során! Ilyen a belső tűz ábrázolása is.BELSŐ TŰZ

Azt a kelta csomót választottad, mely a tüzet és a Főnixet jelképezi, a tűz madarát. Ez azt jelenti, hogy nagyon ambiciózus ember vagy, tele energiával és szenvedéllyel! Hatalmas lángon lobog benned a tűz, de mint minden lobbanékony személyiségnek, neked is tudnod kell, hogy ha túl nagy a láng, kiéghetsz! Tartsd ébren a lángot, de takarékon, így egyensúlyban tarthatod az életed! 

Ahhoz, hogy kiteljesedhess az életedben, minél jobban ki kell tudnod fejezni a benned élő szenvedélyt és a kreativitást!

 

4,-es kelta csomó:
A kelta csomók olyan hatékony szigillumok melyek a LEVEGŐ ELEM-mel együtt varázsigéket működtetnek. Ezek lehetnek akár ősi, kész kelta csomók, de saját készítésűeket is felhasználhatunk a mágiák - rituálék során! Ilyen a sárkány szimbólum isA NAGY SÁRKÁNY

A Föld szelleme tiszta hangon beszél hozzád. Válj eggyé Te is a természettel!  Az erő, melyet birtokolsz, páratlan és örömet hozhat saját és szeretteid életébe! Ha felismered, hogy valódi erő lakozik benned, mely természetesen árad belőled, akkor képes vagy rá, hogy megváltoztasd azokat a dolgokat, melyeket nem szeretsz. A nagy sárkány a természetes környezettel való kapcsolatot jelképezi.

Muszáj több Tölts több időt a szabadban töltened, mert így tudod lángra lobbantani a benned rejlő erőt. 

5,-ös kelta csomó: A kelta csomók olyan hatékony szigillumok melyek a LEVEGŐ ELEM-mel együtt varázsigéket működtetnek. Ezek lehetnek akár ősi, kész kelta csomók, de saját készítésűeket is felhasználhatunk a mágiák - rituálék során! Ilyen a korong isA KORONG

A védelem és a személyes erő szimbólumát választottad, a korongot. Ideje, hogy egyensúlyt teremts életedben mind spirituális, mind fizikai síkon. Bármely védelmező mágikus praktikából most nagy előnyre tehetsz szert, ugyanakkor a mágia segít abban is, hogy életre keltsd a benned rejlő igazi boszit! Hogy úgy Ragyogj, akár egy csillag, és a szíved oly fényes legyen, és úgy is melegítsen. 

Figyelj jobban az egészségedre, főleg a máj funkcióidra! Szükséged lehet testi méregtelenítésre, tisztulásra! 

 

6,-os kelta csomó:A kelta csomók olyan hatékony szigillumok melyek a LEVEGŐ ELEM-mel együtt varázsigéket működtetnek. Ezek lehetnek akár ősi, kész kelta csomók, de saját készítésűeket is felhasználhatunk a mágiák - rituálék során! Ilyen a macska  isA MACSKA CSOMÓ

Nagyon gyorsan és ügyesen dolgozol! Rugalmas személyiség vagy, ugyanakkor nem szereted, ha kívülről megzavarnak, akármilyen aprósággal is. Képességed, hogy mindig tudod, mi a dolgod, még akkor is, ha nem látod előre. Szereted, ha védelmeznek, törődnek veled.  

Könnyű léptekkel ugyan, de a földön jársz. Minél jobban ismered önmagad, annál könnyebben igazodsz el a világban. 

 

válassz egy kelta csomót és elárulok valamit rólad!A Válassz egy... újabb írásom

 

 

Címkék: , , , , , , ,

Írta: Frabato